Αναψυχη

Περάστε ωραία μαζί μας


Οι χώροι του ξενοδοχείου, το bar, το bar στην πισίνα και οι όμορφοι κήποι σας προσφέρουν μοναδική ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας. Μπάρμπεκιου, τοπικοί χοροί και άλλα παραδοσιακά event θα σας αφήσουν αναμνήσεις που θα μείνουν.

Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας σας προσφέρει φιλική και ευγενική εξυπηρέτηση κατά την διαμονή σας και θα κάνει τα πάντα για να σας κάνει να νιώσετε σπίτι σας..

Σε κοντινή απόσταση από την πόλη του Ληξουρίου υπάρχουν αξέχαστες παραλίες που θεωρούνται από τις καλύτερες στη Μεσόγειο. Αμμουδερές παραλίες με ρηχά νερά για τα παιδιά και ελκυστικές ακρογιαλιές για φιλόδοξους κολυμβητές με μπλε βαθιά νερά και γι'αυτούς που ψάχνουν ένα εξωτικό περιβάλλον. Όλα είναι σε απόσταση αναπνοής..

Ειδικά για την πανέμορφη αμμουδιά των Λεπέδων, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το Ληξούρι, το ξενοδοχείο μας σας παρέχει την δυνατότητα μεταφοράς με το ιδιόκτητο λεωφορείο του.

Εκτός από τις εκπληκτικές παραλίες το νησί έχει πολλά να προσφέρει. Από μοναστήρια χτισμένα στην άκρη του γκρεμού μέχρι υπόγειες σπηλιές και λίμνες. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, η Κεφαλονιά έχει να προσφέρει κάτι για τον καθένα.

Εκτός αυτών, αξίζει να ειπωθεί ότι το Ληξούρι είναι μια πόλη χτισμένη το 1534μ.Χ. Το 1962 η πόλη καταστράφηκε από ένα σεισμό που ταρακούνησε ολόκληρο το νησί. Έχει γραφτεί ότι η πόλη είχε αναφερθεί στους Τρωικούς πολέμους και το πρώτο της όνομα είναι "Dulichium".

Σας προσκαλούμε στο ξενοδοχείο μας για αξέχαστες διακοπές που θα σας "μείνουν".   
 
 
 

Moni Kipouria Myrtos beach Drogarati cave Night View of the pool Pool View